fbpx
Сьогодні
Відео 21:55 16 Лют 2022

На Донецькій залізниці встановили тренажери-симулятори для навчання локомотивних бригад

У Лиманському центрі професійного розвитку персоналу Донецької залізниці з'явилися надсучасні тренажери-симулятори для навчання локомотивних бригад

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Донецької залізниці.

Унікальна програма, розроблена спеціалістами, моделює реальний залізничний шлях у різних напрямках Донецької залізниці.

До того ж під час занять можна виставити нестандартні ситуації, щоб проаналізувати можливі дії локомотивної бригади.

Зазначається, що відтепер машиністи та помічники мають змогу навчитися керувати тепловозом ТЕ 33 АС, електровозом ДЕ 1 та електропоїздами ЕД-2Т і ЕР-2Т, навіть, не виїжджаючи з депо.

Керівництво центру наголошує, що ці тренажери поліпшують процес навчання, оскільки поєднується теорія із практикою, а також суттєво економлять бюджет, що виділявся на кожен виїзд локомотивної бригади.

Як повідомляла Рубрика раніше, Україна і Польща готують запуск швидкісного залізничного сполучення між Києвом та Варшавою.

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков, заступник Міністра Мустафа Найєм та керівник Укрзалізниці Олександр Камишін здійснили робочу поїздку в Республіку Польща.

В Міністерстві повідомляють, що завдяки спільній роботі залізниць двох країн, уже з 10 лютого 2022 року Укрзалізниця було знято заборону на перевезення транзитних вантажів Україною до Польщі.

"Зокрема, ми вже синхронізували наші дії з реалізації проєкту високошвидкісного залізничного сполучення між Києвом та Варшавою. Цей проєкт спільно з Польщею плануємо презентувати на рівні Європейського Союзу", – додали у міністерстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: