fbpx
Сьогодні
15:17 06 Лют 2022

Олімпіада-2022: Блашко не побіжить індивідуальну гонку через COVID-19

Фото: biathlon.com.ua.

У понеділок, 7 лютого, на зимових Олімпійських іграх у Пекіні пройде жіноча індивідуальна біатлонна гонка на 15 км

Як повідомляє пресслужба Федерації біатлону України, на жаль, цю гонку не побіжить наша біатлоністка Дар'я Блашко, яка отримала позитивний тест на коронавірус, передає Укрінформ.

"Спортсменку перевели в режим ізоляції, і вона не зможе взяти участі у завтрашній індивідуальній гонці попри те, що у старт-листі заявлена ​​під 79-м номером. Дар'я почувається добре. Але для виходу з режиму ізоляції необхідно здати два негативні тести з інтервалом не менше ніж 24 години", зазначається у повідомленні.

Гонка стартує у Чжанцзякоу об 11.00 за київським часом. Україну представлятимуть Ірина Петренко (21-й стартовий номер), Юлія Джима (32), Валя Семеренко (62).

Як повідомляв Укрінформ, Джима та Семеренко виступили у змішаній естафеті, в якій наша команда посіла 13-те місце.

Як повідомляла Рубрика раніше, український фігурист Шмуратко пропустив старт Ігор у Пекіні через позитивний тест на COVID-19.

Шмуратко пропустив "нульовий" день Олімпіади-2022.

Українець мав взяти участь у командному турнірі, який розпочався у Пекіні, в одиночному фігурному катанні, але у підсумку не виступив через позитивний тест на коронавірус.

Наразі, український фігурист отримав негативний результат тест на коронавірус у Пекіні та зможе виступити на Олімпійських іграх.

Ще раніше повідомляла Рубрика, тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра також отримав позитивний тест на COVID-19 після прибуття на Олімпіаду та наразі перебував на самоізоляції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: