fbpx
Сьогодні
12:50 04 Лют 2022

Мер Львова пообіцяв квартири львівським олімпійцям, які привезуть золото з Пекіну

Біля львівської Ратуші урочисто підняли прапор на честь старту XXIV зимових Олімпійських ігор в Пекіні. Львівських спортсменів мотивують на перемогу — обіцяють безкоштовні квартири.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У центрі Львова відбулось Свято олімпійського прапора на честь відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор в Пекіні. До заходу долучились олімпійці минулих років, представники спортивної спільноти міста, посадовці та міський голова Львова", — йдеться у повідомленні.

«Бажаю нашим олімпійцям перемог. До Пекіна поїхала команда зі Львова — наші саночники, біатлоністи, тому будемо палко за них вболівати. Як ви знаєте, ці спортсмени отримували стипендію від міста під час підготовки до Олімпійських ігор. Ну і незмінною залишається традиція давати квартири медалістам Олімпіади, тому львівські спортсмени мають неабияку мотивацію», — сказав Андрій Садовий.

24-ті зимові Олімпійські ігри в Пекіні відбуватимуться з 4 до 20 лютого 2022. 45 спортсменів представлять Україну в Пекіні-2022 у рекордних 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних перегонах, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліна, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку. Загалом вже 12 років, а це 3 олімпійські цикли, Україна не мала такого представництва. Нагадаємо, на попередніх Іграх у Пхьончхані-2018 виступали 33 українських олімпійці.

Львів на цих змагання представлятимуть семеро спортсменів: Антон Дукач, Олена Стецків, Ігор Стахів, Олена Смага, Андрій Лисецький (усі санний спорт), Павло Баль та Василь Кравчук (лижні перегони/біатлон).

Українці вибороли престижні нагороди на ретро-ралі в Монте-Карло, львів'янам дістався приз глядацьких симпатій

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: