fbpx
Сьогодні
20:42 24 Січ 2022

"Є-підтримка": вакциновані бустерною дозою зможуть отримати ще 500 грн, а пенсіонерам дозволять оплатити комуналку

Фото ОПУ

Протягом лютого буде розширена програма "Є-підтримка" для літніх людей: вони матимуть можливість оплатити комунальні послуги за "ковідну" тисячу.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні після засідання РНБО.

"Ширшою і більшою стає наша програма "Є-підтримка". В її межах від сьогодні (24 січня – Ред.) одну тисячу гривень від держави люди старші 60 років зможуть витрачати на купівлю ліків. Крім цього, протягом місяця ми додатково розширимо програму для літніх людей: вони матимуть можливість використання цих коштів на оплату комунальних послуг", – каже президент.

Крім того, програма буде розповсюджена на українців віком 14-18 років. "Крім базових цілей на спорт, музеї, кіно, театри, подорожі, вони зможуть витрачати гроші і у сфері освіти – на освітні курси, освітні послуги, освітні програми тощо", – повідомив глава держави.

Крім того, президент наголосив на бустерній дозі вакцини від коронавірусу, яка стала "єдиним стандартом для всіх розвинених країн". "Бустерізація – це бустерна зона, третя доза. В межах програми "Є-підтримка" буде додано ще 500 гривень плюс для тих громадян України, які отримають третю бустерну дозу щеплення", – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський проводив засідання Ради національної безпеки й оборони.

Раніше Джонсон заявив, що можливе вторгнення РФ в Україну стане "новою Чечнею".

Як повідомляла Рубрика, Велика Британія відкликає частину співробітників посольства в Україні та членів їхніх родин.

Раніше з'явилася інформація про рішення Державного Департаменту США розпочати вивезення з України родин американських дипломатів. Це відбувається на тлі побоювань про розширення Росією військової агресії в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: