fbpx
Сьогодні
20:01 13 Лис 2021

Відставка Ткаченка: стала відомо, як відреагували у "Слузі народу"

Заява міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка про відставку стала несподіванкою для парламентської фракції "Слуга народу", багато нардепів не готові підтримати його звільнення.

Про це заявила на телеканалі "Україна 24" народна депутатка від "Слуги народу" Олена Мошенець.

"Для мене остання заява Ткаченка була неочікуваною, тому що це точно не та кандидатура, яка обговорювалася протягом останніх місяців, її точно не обговорювали. Якщо звернете увагу на реакцію зокрема моїх колег, то багато хто відкрито заявляє про те, що навіть не будуть підтримувати, за це голосувати", – наголосила Мошенець.

Як підкреслила депутатка, "доцільно буде пана Ткаченка послухати на фракції, щоб він чітко сформулював всі причини, через які була написана ця заява, чому так сталося".

"Ми насправді всі його підтримуємо, це наш колега, який з нами йшов. Я чесно вважаю, що він є професіоналом своєї справи і як ніхто розбирається в тому напрямку, який був йому делегований у Кабміні. Чому так сталося – цікаво. Мені хочеться вірити, що це не просто емоції, які виникли в конкретний період часу через те, що є певні непорозуміння в Кабміні. Я вважаю, що це робочі питання, такі речі не потрібно виносити, а якраз обговорити на фракції, можливо, знайти якісь шляхи подальшого розвитку", – заявила "слуга народу".

Нагадаємо, міністр культури Олександр Ткаченко 11 листопада оголосив у соцмережах про свою відставку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: