fbpx
Сьогодні
20:08 09 Сер 2021

"Слуга Народу" вимагає покарати винних у побитті депутата Коростенської міської ради

Фото: пресслужба "Слуги народу"

Політична партія "Слуга Народу" вимагає припинити кримінальне беззаконня в Коростенській ОТГ.

Про це пише пресслужба "Слуги Народу".

Ввечері 6 серпня в Коростені відбувся черговий розбійний напад на депутата Коростенської міської ради від партії «Слуга Народу». Цього разу об'єктом атаки став депутат Сергій Ярошевець.

"Під під'їздом власного будинку в самому центрі Коростеня четверо невідомих жорстоко побили Сергія Ярошевця. Із черепно-мозковою травмою, струсом мозку та побоями він перебуває в хірургічному відділенні міської лікарні. На щастя, загрози його життю вже немає. Але для відновлення буде необхідна тривала реабілітація", – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що незважаючи на наявність свідків і велику кількість камер спостереження, нападників встановити не вдалося. Отже, винні можуть залишитися безкарними.

"Причина нападу зрозуміла – депутатська діяльність. Адже Сергій Ярошевець, як і вся фракція партії «Слуга Народу» в Коростенській міськраді, виступав проти завозу сміття з інших регіонів України на Коростенське сміттєзвалище.

⚠️Напади на депутатів від партії «Слуга Народу» в Коростенській громаді набувають системного характеру. Адже цей випадок – вже третій за останні 5 місяців! Розгул криміналу та безкарність нападників свідчать, як мінімум, про непрофесіоналізм правоохоронних органів у місті. У гіршому випадку, такий стан справ можна пояснити лише тісними зв'язками керівництва поліції області з криміналитетом", – пишуть у "СН".

📢 Житомирська обласна організація партії «Слуга Народу» звертається до Міністерства внутрішніх справ України й особисто до міністра Дениса Монастирського з проханням:

1️⃣ Взяти під особистий контроль хід розслідування нападу, вжити всіх заходів для встановлення причетних і замовників, притягнути їх до кримінальної відповідальності.
2️⃣ Провести службове розслідування дій і бездіяльності керівництва та посадовців Житомирського обласного та Коростенського районного управлінь поліції та зробити висновок щодо їх службової відповідності займаним посадам.
3️⃣ Вжити вичерпних заходів щодо нормалізації криміногенної обстановки в області та, зокрема, у Коростенській ОТГ.

Раніше на Житомирщині вже нападали на депутата від "Слуги народу", партія вимагає притягнути до відповідальності винних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: