fbpx
Сьогодні
16:10 26 Лип 2021

На Житомирщині напали на депутата від "Слуги народу", партія вимагає притягнути до відповідальності винних

У Коростені Житомирської області напали і побили депутата міської ради від партії "Слуга народу" Андрія Недашківського. Також у нього відібрали сумку з документами та грошима.

Як повідомляє пресслужба партії, пограбування сталося увечері 24 липня.

Троє невідомих молодиків перехопили Андрія Недашківського та його дружину на шляху до дому в районі школи №6. Завдали йому тілесних ушкоджень і відібрали сумку із документами та грошима. При цьому молодики прямо сказали, що очікували саме Андрія Недашківського.

Андрій Недашківський

«Житомирська обласна організація партії «Слуга Народу» вимагає проведення детального розслідування обставин нападу, встановлення всіх причетних і замовників та притягнення їх до кримінальної відповідальності. Також звертаємося до Національної поліції із закликом посилити заходи безпеки на території Коростенської ОТГ для недопущення подібних випадків у майбутньому», – заявив народний депутат, голова Житомирської обласної організації партії «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Наразі нападники вже затримані місцевою поліцією, вони вже дають свідчення, повідомляє пресслужба ГУ ГПУ на Житомирщині. Затримані – усі місцеві жителі, віком від 26 до 37 років. Одному з них уже оголошено про підозру у грабежі.

Правоохоронці встановили, що потерпілий проходив повз будинок, поблизу якого компанія розпивала спиртне. Молоді люди влаштували суперечку з Недашківським. Вони завдали тілесних ушкоджень і відібрали особисті речі.

Після пограбування Недашківський звернувся до лікарів, у нього діагностували черепно-мозкову травму, садна та забої.

Нагадаємо, що за останні 4 місяці – це вже другий напад на Андрія Недашківського. Попередній відбувся 30 березня.

Двоє молодих людей в масках, захопивши з собою газові балончики, намагалися побити депутата. Напад депутат пояснив своєю принциповою позицією щодо проблеми вивозу сміття у Коростені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: