fbpx
Сьогодні
16:04 31 Бер 2021

На Житомирщині було скоєно напад на депутата від "Слуги народу": що відомо

Фото: sluga-narodu.com

Вранці 31 березня було скоєно напад на Андрія Недашківського – депутата Коростенської міської ради (Житомирська обл.) від «Слуги Народу».

Про це повідомляє офіційний сайт партії.

Двоє невідомих хлопців у масках зустріли Андрія Недашківського у під'їзді будинку близько 8:00, застосували газовий балончик та намагалися побити.

Така зухвала поведінка наводить на думку, що злочинці мають покровителів у місцевій владі, а тому впевнені у безкарності.

Андрій Недашківський

Андрій Недашківський вважає, що злочин проти нього здійснено у зв'язку з принциповою позицією депутатів Коростенської міської ради від фракції «Слуга народу» щодо проблеми вивозу сміття у місті.

«Ми сподіваємося, що слідство якнайшвидше знайде винних. Але «Слуга Народу» візьме на посилений контроль проблему сміття, яка стала настільки гострою для мешканців Коростеня. Розв'язувати питання методами 90-х у сучасній Україні неприпустимо, і кожен, хто цього не розуміє, обов'язково відповідатиме перед законом», – заявив голова Житомирського обласного осередку партії «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Своєю чергою Андрій Недашківський підкреслив, що після нападу позиція «Слуги Народу» не зміниться.

«Я передаю привіт «сміттєвикам» і запевняю: ви не змусили мене змінити думку. Нічого у вас не вийде!», – заявив він.

Депутатська фракція «Слуги Народу» Коростенської міськради вважає неприпустимим такі дії щодо будь-кого з громадян, а тому вимагає звернути увагу Національної поліції на цей факт та посилити заходи безпеки на території Коростенської ОТГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: