fbpx
Сьогодні
21:59 09 Лип 2021

Російські хакери атакували сайт ВМС України

Фото: З відкритих лжерел

Вебпортал Військово-морських сил України зазнав несанкціонованого втручання з боку пов'язаних із Росією хакерів, які розмістили на сайті фейкові повідомлення щодо військових навчань Sea Breeze-2021.

Про це повідомили у пресслужбі Міноборони.

"Росія цілеспрямовано проводить інформаційні операції проти України. До цих дій залучені структури інформаційно-психологічних операцій Південного військового округу ЗС РФ при підтримці кіберпідрозділів центрального підпорядкування, розвідувальних органів та всієї пропагандистської машини Кремля. 9 липня мали місце випадки хакерських атак структур держави-агресора на вебпортал Військово-морських сил Збройних сил України", – йдеться в повідомленні.

У результаті відбулася публікація деяких документів та переважно фейкових повідомлень, пов'язаних з навчаннями "Сі Бриз-2021", що наразі тривають у басейні Чорного моря, зазначили в оборонному відомстві, підкресливши, що при цьому жоден з документів не був отриманий в результаті витоку інформації з інформаційно-телекомунікаційних систем Збройних сил України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: