fbpx
Сьогодні
12:59 12 Бер 2021

Справа ПриватБанку: апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Яценку

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід експершому заступнику голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк».

Про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомляє у Фейсбуці.

Суд апеляційної інстанції, заслухавши доводи сторін, відмовив стороні захисту у задоволенні апеляції та залишив без змін рішення слідчого судді ВАКС від 25 лютого 2021 року, за яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 52,210 млн гривень".

Як нагадали у САП, строк дії запобіжного заходу – до 22 квітня 2021 року.

СПРАВА «ПРИВАТБАНКУ»: АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАЛИШИВ БЕЗ ЗМІН ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД КОЛИШНЬОМУ ПЕРШОМУ ЗАСТУПНИКУ ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ…

Posted by Спеціалізована антикорупційна прокуратура on Friday, March 12, 2021

Нагадаємотрьом колишнім високопоставленим співробітникам ПриватБанку вручено підозри у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненій за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах, а також у службовому підробленні, що призвели до розтрати 136 млн грн. Йдеться про ексголову правління банку Олександра Дубілета, експершого заступника голови правління Володимира Яценка та першу заступницю голови правління СК "Індержстрах" (Дніпро) Олену Бичихіну.

Володимир Яценко планував покинути Україну на приватному літаку у напрямку Відня, вилетівши з Дніпра. Завдяки зусиллям керівника групи детективів та директора НАБУ, які звернулися до Державіаслужби, літак здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль", де було розпочато проведення невідкладних слідчих дій.

25 лютого Вищий антикорупційний суд відправив Яценка під варту з можливістю внесення застави. Він вніс заставу і вийшов із СІЗО.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: