fbpx
Сьогодні
14:56 11 Бер 2021

Центр протидії дезінформації буде створений на базі РНБО і скоро запрацює, - Єрмак

Фото: ОПУ

Міжнародний центр протидії дезінформації має бути створений на базі Ради національної безпеки й оборони і запрацює вже найближчими днями.

Про це розповів керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час виступу на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Культура. Медіа. Туризм", повідомляє Укрінформ.

"Ніхто за останні роки не був об'єктом настільки масштабної дезінформації, яка відбувається зараз в Україні. Тому невипадково Президент Зеленський ще влітку минулого року виступив з ініціативою створення в Україні міжнародного центру протидії дезінформації. На виконання цієї вимоги і доручення президента найближчим часом, у найближчі дні, я б сказав, розпочне свою роботу такий міжнародний центр, який буде створений на базі Ради національної безпеки й оборони", – зазначив Єрмак.

Керівник ОП запевнив, що цей орган не буде політичним, а президент здійснюватиме необхідний контроль за його діяльністю.

"Я впевнений, що вже наступного тижня такий центр розпочне свою роботу", – підкреслив він.

Водночас очільник Офісу глави держави додав, що вже є підтвердження і зацікавленість наших партнерів в участі в цьому центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: