fbpx
Сьогодні
20:43 12 Січ 2021

Справа Шеремета: Антоненко поскаржився на випадання зубів у СІЗО

Український військовий Андрій Антоненко розповів про те, що за час перебування у слідчому ізоляторі в нього почали випадати зуби.

Про це він заявив у коментарі Суспільному.

"В мене почали випадати зуби, я навіть із собою їх приніс. Це все наслідки перебування в СІЗО. Тут надається кваліфікована допомога лікарів, але цього замало, потрібні нормальні умови", – зазначив Антоненко.

Засідання розпочалося з відводу адвоката потерпілої сторони Андрія Мамалиги через те, що у листопаді 2020-го його свідоцтво про адвокатську діяльність заморозили на пів року.

"Це сталося через скаргу одного із моїх колишніх підзахисних ще у 2018 році. Я все одно буду оскаржувати рішення про мій відвід. В разі чого, після відновлення свідоцтва повернуся до справи", – сказав Андрій Мамалига.

Також під час засідання Шевченківського суду Києва 12 січня прокурор Михайло Тішин долучив останні 11 із 26 томів у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Адвокат обвинуваченої Юлії Кузьменко клопотав про недопуск 26-го тому через те, що вважає дані в документах неправдивими. Однак суддя це клопотання відхилила.

Водночас адвокат Андрія Антоненка Віталій Галенченко повідомив, що не подавав клопотання.

"Ми не клопотали проти, оскільки бачимо, що в документах повно неточностей. Нехай долучають, це нам лише на руку", – зазначив Галенченко.

Наступне засідання у справі відбудеться 19 січня. На ньому суд перейде до дослідження томів.

Нагадаємо, що попри погіршення стану здоров'я Антоненка продовжують тримати в СІЗО.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: