fbpx
Сьогодні
11:05 30 Гру 2020

ВАКС дозволив прокурору відкликати клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику Єрмака Татарову

Вищий антикорупційний суд задовольнив заяву прокурорів про відкликання клопотання про обрання заступникові глави Офісу президента Олегу Татарову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це пише "Інтерфакс".

Відповідне рішення суд ухвалив у середу, розглянувши заяву прокурорів у процесі про відкликання клопотання у зв'язку з можливою недостатністю обґрунтувань для підозри Татарову та необхідністю повного ознайомлення з матеріалами справи.

"Заяву… задовольнити. Повернути прокуророві матеріали клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно Татарова", – йдеться в ухвалі ВАКС.

Нагадаємо, що прокурори в суді з обрання запобіжного заходу Олегу Татарову заявили про відкликання клопотання у зв'язку з можливою необґрунтованістю висунутої підозри.

Раніше повідомлялося, що НАБУ відкрило кримінальне провадження через можливе незаконне втручання генпрокурора Ірини Венедіктової у справу про ймовірне хабарництво Олега Татарова.

Нагадаємо, що НАБУ заявило про безпрецедентне в історії втручання Офісу генпрокурора в розслідування справи.

Офіс генпрокурора передав справу заступника Єрмака Олега Татарова з НАБУ до СБУ: Татаров сказав, що готовий до будь-якого відкритого і публічного судового процесу.

Раніше глава НАБУ Артем Ситник сказав, що Олегу Татарову проситимуть обрати в суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: