fbpx
Сьогодні
21:04 21 Гру 2020

Ковалів пішла з посади заступника глави Офісу Президента

Фото: ОПУ

Юлія Ковалів пішла з посади заступника глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

Про це повідомив Данило Гетманцев.

"Юлія Ковалів пішла з посади заступника глави ОП. Це однозначно найсильніша ланка. Сподіваюся не з Команди. Інакше – печаль", – написав він.

В Офісі президента підтвердили, що Ковалів покинула займану посаду, зазначивши, що вона звільнилася за власним бажанням.

"Зеленський відзначив важливу роль пані Юлії у своїй команді. За словами Глави держави, вона зробила вагомий внесок в економічний розвиток України. Так, за її участю були напрацьовані заходи з підтримки людей і бізнесу на період посилення карантинних обмежень, ухвалена низка важливих законів та налагоджена тісна співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема з МВФ. Володимир Зеленський цінує високу професійність та націленість Юлії Ковалів на результат, тому вона залишається в команді Глави держави до нових професійних звершень", – повідомили в Офісі президента.

Раніше Кабмін на позачерговому засіданні призначив Юрія Вітренка першим заступником міністра енергетики – на нього також поклали тимчасове виконання обов'язків міністра.

Нагадаємо, Верховна Рада не призначила Юрія Вітренка першим віцепрем'єр-міністром України – міністром енергетики.

Вітренко прокоментував провал голосування щодо свого призначення на пост міністра енергетики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: