fbpx
Сьогодні
11:40 22 Лис 2020

Реальний стан справ у Росії дуже поганий, - Арестович

Речник української делегації у ТКГ Олексій Арестович вважає, що наразі Росія виснажена через участь у різних військових конфліктах та санкції.

Таку думку він висловив у інтерв'ю для ТСН.

"Росія вперше заговорила про скорочення військового бюджету. Це наскрізь мілітаризована країна, яка веде зараз щонайменше 7 чи 9 війн в різних куточках світу. Якщо йдеться про скорочення військового бюджету, то реальний стан справ у Росії дуже поганий. І це наслідок санкцій. Спочатку вони казали, що наші "Іскандери" сміються, а насправді холодильник там давно вже перемагає телевізор", – сказав Арестович.

Речник переконує, що вже на прикладі Карабаху можна побачити економічне ослаблення Росії.

Також він вважає, що вихід Росії із переговорного процесу у Мінську буде знаменувати для тої кінець.

"Санкції посиляться так, що російська економіка впаде не за 10 років чи за 5, а за 1,5 місяця… Я дуже їм не раджу виходити з Мінська. По-перше, нова Адміністрація Байдена може до цього дуже погано поставитися. А, по-друге, навіть такі помірковані політики, як Макрон і Меркель, цього демаршу не сприймуть від слова взагалі. Це буде їхньою особистою поразкою", – прогнозує Олексій Арестович.

Речник української делегації ТКГ також переконаний, що Кремль довірив демарш представникам ОРДЛО, а вони все провалили, а також повідомив, що російська сторона затягує обмін полоненими.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: