fbpx
Сьогодні
14:05 29 Тра 2020

Керівництво Вінницької поліції відсторонили від виконання обов'язків через стрілянину в Броварах, - Дубінський

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський стверджує, що керівник поліції Вінницькій області відсторонений від виконання обов'язків, а двоє його заступників звільнені з займаних посад у зв'язку з інцидентом в Броварах.

Про це пише Інтерфакс.

За його словами, Національна поліція України провела внутрішнє розслідування, в ході якого з'ясувала, що керівник Вінницької облполіціі Юрій Педос і обидва його заступники знали про відправку 50 чол. в Київську область, але відповідну інформацію своїм колегам в Київську область не передали. При цьому вінницькі поліцейські чиновники нібито навіть сприяли безперешкодному проїзду людей "на розбирання", додав нардеп.

Він стверджує, що провокація в Броварах була організована у зв'язку з тим, що на понеділок готувався указ щодо звільнення Педоса "і його підручних з Нацполіціі", і "вони спровокували конфлікт, замість того, щоб йому запобігти".

У той же час Дубінський зазначає, що "це не знімає питань до поліції з приводу нелегальних перевезень та їх "даху".

Повідомлялося, що частина учасників стрілянини – місцеві жителі, частина з Вінниці.

Вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, повідомлялося, що 3 чоловіків отримали поранення. Конфлікт виник між легальними та нелегальними перевізниками.

На Київщині ввели план-перехоплення через перестрілку в Броварах: вже затримали 11 людей.

ЗМІ раніше повідомляли, що поліція затримала 20 учасників ранкової стрілянини у місті Бровари, Олександр Дубінський прокоментував ситуацію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: