fbpx
Сьогодні
13:26 29 Тра 2020

На Київщині ввели план-перехоплення через перестрілку в Броварах: вже затримали 11 людей

У Київській області правоохоронці ввели план-перехоплення у зв'язку з перестрілкою в Броварах. На даний момент вже затримано 11 учасників інциденту.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Як зазначили правоохоронці, за даним фактом відкрито справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"У Київській області введено план-перехоплення через перестрілки в Броварах. Поліція Київської області проводить комплекс оперативно-розшукових заходів по встановленню та затриманню учасників інциденту. Зараз затримано 11 осіб".

Також правоохоронці уточнили інформацію про постраждалих. За останніми даними МВС, вогнепальні поранення отримали дві людини. Вони доставлені в лікарню.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Броварах відбувся конфлікт між перевізниками, який закінчився перестрілкою і масовими затриманнями.

Вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, повідомлялося, що 3 чоловіків отримали поранення. Конфлікт виник між легальними та нелегальними перевізниками.

ЗМІ раніше повідомляли, що поліція затримала 20 учасників ранкової стрілянини у місті Бровари, Олександр Дубінський прокоментував ситуацію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: