fbpx
Сьогодні
12:34 29 Тра 2020

Перестрілка в Броварах: мер звинуватив Київську ОДА у відсутності діалогу

У ситуації, що склалася навколо міжміських маршрутів у Броварах, винуватим є ігнорування Київською ОДА запитів на затвердження нових маршрутів.

Про це написав міський голова Броварів Ігор Сапожко.

"Нещодавно за рішенням конкурсної комісії облдержадміністрації у Бровари на існуючий маршрут зайшла нова компанія. Це стосується саме міжміських маршрутів. Зараз з'ясовують всі обставини справи. По факту стрілянини відкрито кримінальне провадження. Станом на 9 ранку поліція затримала 11 осіб. Також є двоє постраждалих, які доставлені в Броварську лікарню з вогнепальними пораненнями.

Хочу зазначити, що всі міжміські маршрути затверджує Київська обласна державна адміністрація. Ми неодноразово звертались до керівника області та начальника управління інфраструктури КОДА з офіційними листами та зверненнями щодо затвердження нового експрес-маршруту з Торгмашу до метро Лісова через Окружну дорогу. Всі звернення були проігноровані.

Замість цього обласна адміністрація створила та затвердила інший маршрут, який повністю дублює вже діючий. Тому, вважаю, що через відсутність діалогу між місцевими органами влади та обласною адміністрацією, ситуація загострювалась кожного дня", – підкреслив мер.

Вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Конфлікт виник між легальними та нелегальними перевізниками.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: