fbpx
Сьогодні
16:13 01 Тра 2020

Мер Черкас відповів на погрози Авакова

Мер Черкас, де влада самовільно послабила карантин, записав відеозвернення, у якому відповів на порушену кримінальну справу.

Своє звернення міський голова Черкас Анатолій Бондаренко опублікував у Facebook, він уточнив, що записав його «для вищих посадовців держави».

«Я хочу сказати, що погрози на мою адресу стосовно відновлення кримінальних справ, переслідування мене та родини, вони, скільки я себе пам'ятаю, стільки відбуваються постійно. Мене, міського голову, та мою родину ніякими кримінальними справами не залякати, в тому числі вищим посадовцям нашої країни», — сказав він.

Щодо рішення міськвиконкому про пом'якшення карантину він заявив, що це лише «відновлення соціальної справедливості».

«Карантин це гарно, але він може повністю зруйнувати нашу економіку», — резюмував він.

Раніше Аваков пригрозив меру Черкас через рішення послабити карантин: Ви загралися! Припиніть ризикувати здоров'ям і життям людей заради політичних ігор! Реагування буде жорстким!

Posted by Анатолій Бондаренко on Friday, May 1, 2020

Також мер Черкас сказав: Передумовою для ослаблення карантину в місті стали нерівні умови для підприємців.

Як повідомлялося, міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу  у п'ятницю заявив, що рішення Черкаської міськради відкрити з 1 травня магазини та заклади громадського харчування може нівелювати всю роботу з боротьби з поширенням коронавірусної інфекції за півтора місяця та "призвести до катастрофічних наслідків".

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом прийнятого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень з 1 травня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: