fbpx
Сьогодні
Технології 16:56 17 Кві 2020

В Україні запустили перший агрегатор замовлень з фріланс-бірж

В Україні запустили першу безкоштовну платформу для моніторингу фріланс-замовлень зі всіх великих українських, російських та англомовних фріланс-бірж.

"Більше не потрібно самому моніторити біржі і витрачати час на дешеві замовлення", — так описують особливість сервісу засновники. Вже зараз кількість замовлень перевищила 100,000 за місяць, а бюджет замовлень становить $13,000,000.

В ucan.space замовлення можуть знайти для себе дизайнери, програмісти, копірайтери, архітектори, маркетологи, 3D-художники та багато інших професій — моніторяться усі категорії замовлень. 

ucan.space

"Це перший у світі агрегатор, який збирає так багато замовлень, і він зроблений в Україні", — розповідають автори платформи ucan.space.

Для того, щоб отримати доступ до сервісу, достатньо зареєструватись на головній сторінці, за 1 хвилину налаштувати фільтр, які замовлення ви готові робити та які біржі потрібно моніторити. Після цього користувач отримує список всіх актуальних фріланс-замовлень на одному екрані. 

Сервісом можна безкоштовно користуватись через веб-версію, а також можна налаштувати сповіщення в Telegram та Viber про нові замовлення.

На період карантину засновники ucan.space відкрили безкоштовний доступ для всіх нових користувачів і цією можливістю за перший тиждень скористалось вже більше тисячі українців.

Сайт доступний за посиланням.

Читайте також:

Стартапи під час COVID-19: як смертельний вірус дає поштовх новим технологіям та компаніям

Перевірка на стійкість: чи пройде бізнес випробування на COVID-19?

Якщо вдарила криза. Як знайти хорошу роботу на карантині

Як вижити бізнесу під час карантину?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: