fbpx
Сьогодні
21:09 03 Кві 2020

100 млн грн на продукти незахищеним людям: мережа "АТБ" почала роздавати безкоштовні набори по всій Україні

Корпорація "АТБ" виділила 100 млн грн для надання безкоштовних продуктових наборів із товарами повсякденного вжитку представникам соціально незахищених верств населення

Про це повідомляється пресслужба "АТБ".

З 3 квітня 2020 року  корпорація "АТБ" та Міністерство соціальної політики запустили спільний благодійний проєкт адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання. Для реалізації цього проєкту компанія виділила 100 млн грн.

Мережа АТБ надала продуктові набори під час карантину

Згідно зі сформованими списками представниками соціальних служб і департаментів обласних та Київської міської державних адміністрацій, продуктові набори у кількості 572 571 штук будуть передані представниками соціальних установ малозабезпеченим сім'ям, одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення, що мешкають у 191 місті та селищі 24 областей України.

До складу продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, олія, лимони, печиво, чай та інше.

Благодійний проєкт адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення буде тривати у період з 3 до 23 квітня 2020 року.

Повідомлялося, що корпорація "АТБ" передала на Житомирщину 24 тисячі безоплатних продуктових наборів для незахищених українців.

Зазначимо, що мережа супермаркетів "АТБ" реалізує три національні програми в період боротьби з коронавірусом – закупівля діагностичного обладнання для українських лікарень у Франції, можливість замовлення продуктів додому і надання продуктів харчування найбільш незахищеним українцям.

Також нагадаємо, співзасновник "АТБ" відомий український бізнесмен Геннадій Буткевич допомагає лікарням на Житомирщині. Так, "Пержанська рудна компанія", яка входить в його інвестиційну компанію BGV Group, вже виділила більше 14 мільйонів гривень на захист для медиків та високоточне обладнання у медустанови Житомирської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: