fbpx
Сьогодні
20:44 03 Кві 2020

Корпорація "АТБ" передала на Житомирщину 24 тисячі безоплатних продуктових наборів для незахищених українців

Сьогодні мережа супермаркетів "АТБ" запустила проект з забезпечення соціально-незахищених людей продуктами харчування. У Житомирську область передали більше 24 тисяч безоплатних наборів.

Про це повідомив керівник департаменту праці та соцзахисту Житомирської ОДА Юрій Прокопець.

"Відсьогодні ми вже почали роздачу продуктів харчування, наданих корпорацією "АТБ", для особливо вразливих у період епідемії та карантину людей. Так, безкоштовні пакунки доставляють одиноким людям похилого віку 80 років та більше, малозабезпеченим сім'ям, людей з інвалідністю та інших соціально-незахищеним категоріям по всій Житомирській області. Планується роздача майже 24 тисяч пакунків", — повідомив він кореспонденту "Рубрики".

Доставка продуктових наборів

Доставка продуктових наборів "АТБ" в Житомирську область

За його словами, отримувачі допомоги є підопічними соціальних служб — територіальних центрів соціального обслуговування населення у громадах. Саме терцентри забезпечують логістику пакунків допомоги безпосередньо до людей.

"Шість опорних міст, які отримують допомогу — це Житомир, Бердичів, Коростень, Малин, Новоград-Волинськ. Ми склали графік, згідно якому територіальні центри приїзждають і забирають пакети. Робота дуже злагоджена, я дякую корпорації "АТБ" за допомогу для людей у цей складний час", — також повідомили у Житомирській ОДА.

Роздача адресної допомоги триватиме з 3 по 23 квітня 2020 року.

Нагадаємо, сьогодні стартував всеукраїнський спільний проект корпорації "АТБ" з Мінсоцполітики із забезпечення соціально незахищених людей продуктами харчування. Майже 573 тисячі продуктових наборів будуть передані представниками соціальних установ малозабезпеченим сім'ям, одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення.

У компанії повідомили, що до складу продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво, чай та інше.

атб набор

Всього найбільша в Україні мережа супермаркетів "АТБ" реалізує три національні програми в період боротьби з коронавірусом – окрім надання продуктів харчування найбільш незахищеним українцям, це також закупівля діагностичного обладнання та можливість замовлення продуктів додому.

На проект з надання адресної допомоги найменш соціально-незахищеним частинам нашого суспільства власники компанії виділили вже на даний момент лише на цей проект 100 млн гривень, повідомив генеральний директор "АТБ" Борис Марков.

Нагадаємо, співзасновник "АТБ" відомий український бізнесмен Геннадій Буткевич допомагає лікарням на Житомирщині. Так, "Пержанська рудна компанія", яка входить в його інвестиційну компанію BGV Group, вже виділила більше 14 мільйонів гривень на захист для медиків та високоточне обладнання у медустанови Житомирської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: