fbpx
Сьогодні
09:13 04 Гру 2019

Адвокат Закревська призупинила голодування

Фото Цензор.Нет

Адвокат Євгенія Закревська повідомила, що вона призупинила голодування, якого дотримувалася за загрози припинення розслідування справ Майдану.

"Зупиняємо голодування, але не припиняємо контролювати виконання владою плану дій щодо відновлення слідства у справах Майдану й не втрачаємо суспільної уваги над цими справами. Тільки-но зникає увага суспільства – зникає пріоритет для влади, й розпочинається колапс", – написала Закревська у Facebook.

Адвокат наголосила на необхідності вимагати підписання ухваленого закону про перезавантаження Державного бюро розслідувань президентом, а також указу глави держави про затвердження нової структури ДБР, зі створеним новим управління у справах Майдану.

Верховна Рада посилила повноваження директора Державного бюро розслідувань і дозволила переводити слідчих прокуратури та прокурорів, які розслідували справи Майдану, в ДБР без обов'язкового проведення конкурсу.

Закревська заявляла, що слідство у справах Майдану зупинилося з 20 листопада на невизначений час, і у зв'язку з цим вона оголошує голодування.

Раніше повідомлялося, що разом з Закревською голодували 16 людей через зупинку слідства.

Нагадаємо, що 3 грудня Верховна Рада перезавантажила ДБР.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: