fbpx
Сьогодні
20:53 11 Жов 2019

З’явилося нове відео, де Мендель "відбиває" Зеленського від журналістки

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель, яка відома своїми "нападами" на представників преси, знову застосувала фізичну силу до журналістки.

Інцидент трапився в четвер, 10 жовтня, на пресмарафоні глави держави.

Підтверджувальне відео опублікувала в Facebook журналістка Юлія Забєліна, яка і стала новою "жертвою" Мендель.

На кадрах видно, що дівчина підійшла до Зеленського, щоб поставити своє питання, однак одразу ж біля неї з'явилася прессекретарка президента, яка спробувала відвести Забєліну, взявши її під лікоть.

В общем, пресс секретаря Зеленского Юлию Мендель предыдущие истории ничему не научили.. вчера уже я имела возможность познакомиться с ней поближе )) Считала и считаю, что пресс секретарь президента должен вести себя более уважительно по отношению к журналистам О чем я ей вчера и сказала

Posted by Yulia Zabelina on Friday, October 11, 2019

 

"Загалом, прессекретарку Зеленського Юлію Мендель попередні історії нічому не навчили. Вчора вже я мала можливість познайомитися з нею ближче. Вважала і вважаю, що прессекретарка президента повинна поводити себе більш шанобливо по відношенню до журналістів. Про що я їй вчора і сказала", – прокоментувала Забєліна.

Коротко про пресс марафонФормат в общем не понравился. По многим причинам – и из-за организации, и из-за некоторых…

Posted by Yulia Zabelina on Friday, October 11, 2019

"Свої питання я поставила, їх було більше, але формат обмежував. На фото момент, коли я хотіла поставити пару уточнювальних питань Зеленському до того, як мене почала відтісняти Мендель", – додала вона.

Нагадаємо, що журналіст Михайло Ткач написав на своїй сторінці у Facebook, що прессекретар Президента України Юлія Мендель відштовхнула журналіста "Схем" Сергія Андрушка, коли той хотів поставити запитання керівнику Офісу Президента Андрію Богдану в США. Цей пост викликав у соцмережах хвилю обурення поведінкою Мендель.

На це Мендель заявляє, що не відштовхувала телерепортера Сергія Андрушка, а зупиняла з міркувань безпеки глави держави.

У свою чергу, Схеми: корупція в деталях оприлюднили повне відео спілкування журналіста Радіо Свобода Сергія Андрушка з прессекретарем президента Володимира Зеленського Юлією Мендель.

Пізніше журналіст написав на Мендель заяву до поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: