fbpx
Сьогодні
16:02 27 Вер 2019

Мендель каже, що не відштовхувала від Богдана журналіста

Фото АПУ

Прессекретар Президента України Юлія Мендель заявляє, що не відштовхувала телерепортера Сергія Андрушка, а зупиняла з міркувань безпеки глави держави.

Про це Мендель написала у Facebook з огляду на обурення з боку журналістів щодо її поведінки.

На кінець першого місяця роботи в Офісі Президента дізналася, що купила Lexus і почепила номери зі своїм прізвищем….

Posted by Iuliia Mendel on Friday, September 27, 2019

"У США "Ні" для журналіста означає неможливість підходити до першої особи. Інакше журналіста заарештують. Медіа наполягають, але не кидаються. Бо особистий простір першої особи – це його/її безпека… Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але й Сергій Андрушко – не найгалантніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла", – зазначила речниця глави держави.

За її словами, якщо ми "хочемо цивілізованої поведінки – давайте на цивілізоване «Ні» не накидатися на делегацію заради красивої картинки".

Раніше журналіст Михайло Ткач написав на своїй сторінці у Facebook, що прессекретар Президента України Юлія Мендель відштовхнула журналіста "Схем" Сергія Андрушка, коли той хотів поставити запитання керівнику Офісу Президента Андрію Богдану в США. Цей пост викликав у соцмережах хвилю обурення поведінкою Мендель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: