fbpx
Сьогодні
21:21 06 Жов 2019

Перрі просив Трампа зателефонувати Зеленському та поговорити з ним про енергетику

Глава Міненерго США Рік Перрі дійсно просив президента США Дональда Трампа поговорити з президентом України Володимиром Зеленським, він просив обговорити з Києвом теми енергетики та економіки.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на заяву представника міністра.

"Міністр Перрі повністю підтримував і заохочував президента (до розмови – ред.) з новим президентом України, щоб обговорити питання, пов'язані з енергетичною безпекою та економічним розвитком", – наводить агентство заяву представника Міненерго США Шайлін Хайнс.

Агентство з посиланням на джерела повідомляє, що минулої п'ятниці Трамп заявив республіканцям в Палаті представників США, ніби це Перрі просив його зв'язатися із Зеленським по телефону.

Білий дім раніше опублікував стенограму розмови Трампа із Зеленським. Інтерес до розмов американського президента з іноземними лідерами загострився в ЗМІ після того, як демократи обвинуватили Трампа в чиненні тиску на президента України щодо проведення розслідування стосовно сина колишнього віце-президента США Джо Байдена – Хантера Байдена.

У Палаті представників визнали, що Трамп зловжив владою заради боротьби проти політичного опонента і запустили процедуру імпічменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: