fbpx
Сьогодні
08:46 08 Тра 2019

Українцям більше не потрібен Майдан, щоб змінити владу, - Гармс

Фото: glavcom.ua

Найкращу історію про день виборів я чула від багатьох українців та від міжнародних спостерігачів — українцям більше не потрібен Майдан, щоб змінити владу.

Про це заявила депутатка Європарламенту Ребекка Гармс в інтерв'ю для Громадського.

"Мирні та правильно організовані вибори врешті-решт перетворилися на мирну зміну влади. Українці та всі, хто зробив у це свій внесок, а це і кандидати, заслуговують на повагу", – зазначила вона.

"Я вже багато років залучена до процесу реформ і знаю, чому українцям урвався терпець. Реформи впроваджуються вкрай повільно. Так, процес триває, але міг би бути більш логічним та послідовним. Наскільки я знаю, українці хочуть побачити швидші процеси, більше успіхів у боротьбі з корупцією. Життя в Україні з усім цим знанням про корупцію, про олігархів призвели до невдоволення чинним президентом і урядом. Я би не виключала з цього списку ще членів Верховної ради. Мені здається, що це здебільшого голосування проти тих людей, які вже дуже довго в українські політиці", – говорить євродепутатка.

"Очевидно, люди прагнули чогось нового. Володимирові Зеленському вдалося стати тієї людиною, яка могла би бути ідеальною персоною для багатьох різних українців. Я його з цим вітаю, але також знаю, що нині він у дуже складній та вимогливій ситуації", – заявила Гармс.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: