fbpx
Сьогодні
13:37 07 Кві 2019

Мангер розкритикував Порошенка за звільнення Гордєєва через тиск активістів

Підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк голова Херсонської облради Владислав Мангер засуджує намір президента Петра Порошенка звільнити голову Херсонської ОДА Андрія Гордєєва через наполягання активістів.

Про це Мангер написав у неділю на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що представники ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" повідомили, що отримали запевнення Порошенка в тому, що відставка Гордєєва буде задоволена.

"Отже, голова ХОДА буде звільнений президентом не з причин професійної діяльності, а тому, що… купка "активістів" наполягла на цьому", – обурюється Мангер.

"Потурати лише якійсь купці осіб, більшість з яких, я впевнений, Катерину навіть не знали, це, як мінімум, неправильно. Я не прихильник "Солідарності" – це очевидно. Але Ваше рішення навіть у мене, опозиціонера, викликає подив. Звільнити Гордєєва лише з примусу спільноти "ХЗКГ?" – це зрада людини, яка вірно Вам служила!", – звернувся він до Порошенка.

Мангер також вважає, що своїм рішенням президент дав можливість "будь-якому угрупованню, що називає себе "активістами", вирішувати питання державного значення, призначати свою владу і впливати на уряд".

"Якщо ми будемо продовжувати слідувати подібним методам, нам ніколи не побудувати міцну державу, в якій буде комфортно жити всім, а не тільки тим, хто більш горлатий, нахабний і безпринципний", – написав голова облради.

Раніше повідомлялося, що Гордєєв написав заяву про відставку за власним бажанням.

Порошенко на зустрічі з представниками ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" пообіцяв підписати заяву Андрія Гордєєва про звільнення з посади голови Херсонської ОДА.

На посаді голови Херсонської ОДА Андрій Гордєєв пробув три роки.

Зазначимо, що звільнення Гордєєва – було одною з вимог активістів кампанії "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Нагадаємо, очільник Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв зустрічався з главою Служби безпеки Василем Грицаком, коли справу щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк вже передали СБУ.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: