fbpx
Сьогодні
10:28 07 Кві 2019

Гордєєв прокоментував свою відставку з посади голови Херсонської ОДА

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, який у суботу подав у відставку, заявив, що "сфабрикований проти нього негатив" не має відбитися на другому турі виборів президента.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, пояснюючи мотиви відставки.

"Чому я це зробив (подав у відставку – ред.)? Тому що я не хочу, щоб наслідки інформкілерства проти мене вплинули на спокій нашої держави, а разом з тим і на спокій Херсонщини. Я не хочу, щоб в такий складний час виборів сфабрикований проти мене негатив хоч якимсь чином негативно відобразився на другому турі виборів президента України та Верховного головнокомандувача!", – заявив Гордєєв.

Він стверджує, що інтереси держави для нього важливіші за посаду.

"Я сам розвію будь-які сумніви та весь бруд щодо мене, який безпідставно поширюють в інформаційному просторі. В мене немає ні підстав, ні бажання ховатися за посадою ані від людей, ані від слідства. Я готовий захищати і буду захищати своє чесне ім'я", – написав чиновник.

Раніше повідомлялося, що Гордєєв написав заяву про відставку за власним бажанням.

Порошенко на зустрічі з представниками ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" пообіцяв підписати заяву Андрія Гордєєва про звільнення з посади голови Херсонської ОДА.

На посаді голови Херсонської ОДА Андрій Гордєєв пробув три роки.

Зазначимо, що звільнення Гордєєва – було одною з вимог активістів кампанії "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Нагадаємо, очільник Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв зустрічався з главою Служби безпеки Василем Грицаком, коли справу щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк вже передали СБУ.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: