fbpx
Сьогодні
14:29 25 Лют 2019

Мангер заявив, що коли Тимошенко стане президентом, знайдуться ті, хто замовив Гандзюк

Підозрюваний у вбивстві Гандзюк Владислав Мангер вважає себе жертвою політичного замовлення та вважає, що справа може бути чесно розслідувана, якщо президентом України стане Юлія Тимошенко.

Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Мангер заявив, що на нього тиснули правоохоронці, зокрема колишній очільник Кримського, а потім Херсонського Управління СБУ Данило Доценко, вимагаючи залишити лави "Батьківщини". Саме свою приналежність до цієї політичної сили, яку покинув у зв'язку з підозрою у вбивстві Гандзюк, Мангер вважає справжньою причиною переслідування. Голова Херсонської облради також заявив, що справжніх вбивць Гандзюк знайдуть, якщо президентом стане Юлія Тимошенко.

"Я вважаю, що коли Юлія Володимирівна стане президентом, от тоді цій події буде дана чесна, правова оцінка, буде чесно завершено розслідування, і тоді дуже швидко знайдуться ті, хто це виконав, замовив. Тому що правоохоронні органи будуть працювати правильно", – заявив Мангер.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко стала на захист Мангера та заявила, що передавав гроші за замовлення Гандзюк передавав депутат від БПП.

Мангер зазначив, що особисто з Тимошенко щодо ситуації, що склалася, навколо нього, не спілкувався,  тільки з членами політради.

Також він розповів, що планує повернутися до партії ВО "Батьківщина", коли закінчиться справа Гандзюк і коли матеріали будуть передані до суду.

Нагадаємо, що активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк" заявили про переслідування та тиск. Вони пов'язують це з Мангером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: