fbpx
Сьогодні
14:05 22 Лют 2019

Тимошенко заявила, що депутат від БПП передавав гроші за замовлення Гандзюк

Кандидат у президенти та лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, пропонував пройти поліграф, але йому відмовили, бо суд не хоче почути правду щодо замовників з оточення президента.

Про це вона сказала на прес-конференції у п'ятницю, відповідаючи на питання, чому раніше висловилась на підтримку Мангера, незважаючи на те, що офіційне слідство і розслідування журналістів вказують на його вину, повідомляє Українська правда.

"Мангер у суді публічно попросив пройти поліграф, але кишеньковий суд у цьому відмовив,  бо не хочуть почути правду і отримати інформацію про фальсифікацію слідства", – відповіла політик.

"Всі знають що депутат від БПП і його помічник передавали гроші за замовлення цієї дівчини, але генпрокурор мовчить про це…  Якщо хочете знати правду, то наполягайте на тому, щоб суд провів поліграф, не треба робити інсинуації", – додала вона.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: