fbpx
Сьогодні
22:35 09 Лют 2019

"Градус підвищується": Князєв прокоментував побиття під управлінням поліції

Глава Нацполіціі Сергій Князєв заявив, що група осіб, до якої була застосована сила біля Подільського управління поліції, здійснювала "штурм", правоохоронці будуть діяти "законно, правильно, але безкомпромісно".

Про це він написав у своєму Facebook.

"Чергове звинувачення поліції у лобіюванні інтересів певних політичних сил і, як не прикро, чергові протистояння. Градус підвищується. … Спроба штурму відділку поліції – кому це треба, для кого ця картинка? Сприймаємо адвокатів, правозахиснків, усі цивілізовані засоби захисту, але не такі передвиборчі методи", – заявив глава НПУ.

За словами Князєва, в результати сутичок під будівлею управління поліції було затримано 40 осіб.

"При них  – ножі, пістолети, газ, кастети. … Троє поліцейських потрапили до лікарні з хімічним опіком очей.

"Бердянск – флакон зеленки. Новомосковськ – 10 літрів зеленки… Відстань між подіями 10 днів. Що далі? Сьогодні зеленка, завтра – сірчана кислота", – заявив Князєв і додав, що поліція діятиме "законно, адекватно, але безкомпромісно".

Черговий виборчий тиждень. Чергове звинувачення поліції у лобіюванні інтересів певних політичних сил і, як не прикро,…

Posted by Сергій Князєв on Saturday, February 9, 2019

Нагадаємо, сьогодні активістів "Хто замовив Катю Гандзюк?" забрали до поліцейського відділку із зустрічі Тимошенко з виборцями.

Повідомлялося, що поліція забрала особисті речі та побила активістів.

Всього 21 затриманий з травмами різного ступеню тяжкості – вибиті зуби, синці, розбиті голови.

Пізніше стало відомо, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень співробітниками поліції під час акції під Подільським райвідділом.

Також сьогодні у "Борисполі" затримали одного із засновників ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк" через акцію в Італії біля маєтку Авакова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: