fbpx
Сьогодні
17:32 09 Лют 2019

Поліція у Києві повідомила про спробу штурму свого управління: 40 затриманих, 3 поліцейських у лікарні

Правоохоронці затримали у Києві групу осіб – близько 40 людей, деяких зі зброєю, – при спробі штурму управління поліції, у результаті інциденту трьох поліцейських доставляють у лікарню.

Відкрито три кримінальні провадження, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Це сталося після того, як із Контрактової площі до управління поліції доставили групу осіб.

"Після того, як усіх доставлених відпустили, їм на допомогу прибула група підтримки, яка влаштувала штовханину та застосувала газові балончики до правоохоронців", – зазначили у поліції.

штурм поліції

"Невідомі намагалися пошкодити вхідні двері, застосували газові балончики та влаштували бійку з поліцейськими… У результаті всіх активних учасників затримали, а це – близько 40 осіб. Із ними проводять першочергові слідчі дії", – вказали у поліції.

Як зазначається, у затриманих вилучили "наган" та ножі.

штурм поліції

"У результаті події трьох поліцейських лікарі "швидкої" доставляють в лікарню", – додали у відомстві.

Слідчі розпочали три кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 341 (Захоплення державних будівель) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що на Контрактовій площі поліція затримала групу осіб із зеленкою, газовими балончиками та ножами.

Зазначимо, що сьогодні на Контрактовій одночасно відбувається кілька альтернативних мирних заходів, у тому числі зустріч із виборцями кандидата па пост Президента України Юлії Тимошенко та акція "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: