fbpx
Сьогодні
20:24 05 Лют 2019

Друзі Гандзюк розпочали кампанію "Розкажи кожній бабусі правду про Блок Петра Порошека і Батьківщину"

Активісти оприлюднили на Facebook-сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк" макети банерів, якими пропонують зустрічати у своєму місті чи селі Петра Порошенка та Юлію Тимошенко.

"Давайте частіше нагадувати їм про те, що доки Гордєєв, Мангер та Рищук знаходяться на своїх посадах, доти і їхні партії є партіями вбивць", – йдеться на сторінці ініціативи. Макети різних форматів – за посиланням.

Нагадаємо, активісти закликали повідомляти про мітинги, зустрічі з виборцями Порошенка та Тимошенко на місцях.

Вчора вони зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

"Ми вдячні партії "Батьківщина" за заяву про виключення Мангера з партії. Та за готовність голосувати за зняття його з посади голови облради. Але доки Мангер на посаді — питання до його колишньої партії лишаться. Партія Юлії Тимошенко привела Мангера у крісло — в її силах прикласти зусиль для його зняття. Питання по Гордєєву і Рищуку до президента Порошенка залишаються відкриті. Поки немає реакції та звільнень, Блок Петра Порошенка — партія вбивць. І крапка", – відзначили у спільноті.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: