fbpx
Сьогодні
21:11 04 Лют 2019

До пікетуючих на акції "Хто замовив Катю Гандзюк" вийшли представники "Батьківщини" з заявою

Фото facebook.com/ivan.oberemko

На акцію "Хто замовив Катю Гандзюк", яка пройшла під офісом партії "Батьківщина" із офіційними заявами вийшли представники політичної сили, зокрема, заступник партії Іван Крулько, народні депутати Альона Шкрум та Ігор Луценко, який також є членом ТСК щодо розслідування справи Гандзюк.

Заступник партії Іван Крулько вийшов до активістів, які звинувачують Владислава Мангера, главу Херсонської облради і члена партії Юлії Тимошенко в причетності до злочину.

Крулько зачитав заяву політради партії Батьківщина, в якому йдеться про виключення Мангера зі складу партії.

"Ми розглянули заяву Мангера про припинення членства в партії і вирішили зняти з обліку члена партії Мангера, а також звільнити його з посади голови міського осередку партії", – йдеться у заяві.

Також представник партії уточнив, що Мангер більш не є членом "Батьківщини" і будь-яких її відділень або осередків.

Між представниками "Батьківщини" та активістами зав'язалася перепалка.

"Ми хочемо, щоб Мангер, який є главою Херсонської облради, пішов у відставку, тому що він причетний до вбивства Каті Гандзюк", – заявив Сергій Стерненко.

Зняття Мангера з посади очільника Херсонської облради повинні ініціювати депутати облради, зазначив Крулько. Він наголосив, що "Батьківщина" буде рекомендувати своїм депутатам підтримати його зняття, якщо буде голосування.

Активісти заявили, що будуть чекати під офісом розміщення новини про виключення Мангера з партії на сайті.

Народний депутат Альона Шкрум пообіцяла у найближчий час опублікувати інформацію.

Зазначимо, що 31 січня очільник Херсонської облради Мангер зупинив членство в "Батьківщині" на час розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Також Мангер заявив, що готовий піти з посади, якщо проголосують депутати.

Нагадаємо,  пройшов вже тиждень з дня заяви батька активістки Віктора Гандзюка щодо причетності до вбивства Катерини трьох очільників Херсонщини – голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука, голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Раніше акція "Хто замовив Гандюк?" пройшла під Адміністрацією Президента.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: