fbpx
Сьогодні
23:18 04 Лют 2019

"Хто замовив Гандзюк?": активісти закликали повідомляти про зустрічі з виборцями Порошенка та Тимошенко

Активісти спільноти "Хто замовив Гандзюк?" закликали повідомляти про мітинги, зустрічі з виборцями Порошенка та Тимошенко.

"Банери, які сьогодні були на акції "Хто замовив Катю Гандзюк", поїдуть за ними у кожне маленьке село. Доки Мангер, Гордєєв та Рищук залишатимуться на своїх посадах, ми розкажемо кожній бабусі про те, хто є у лавах БПП "Солідарність" та "Батьківщини". Бо відхрещуючись від відповідальності, вони так само покривають вбивць", – пишуть активісти.

Нагадаємо, що сьогодні активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

"Ми вдячні партії "Батьківщина" за заяву про виключення Мангера з партії. Та за готовність голосувати за зняття його з посади голови облради. Але доки Мангер на посаді — питання до його колишньої партії лишаться. Партія Юлії Тимошенко привела Мангера у крісло — в її силах прикласти зусиль для його зняття. Питання по Гордєєву і Рищуку до президента Порошенка залишаються відкриті. Поки немає реакції та звільнень, Блок Петра Порошенка — партія вбивць. І крапка", – відзначили у спільноті.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: