fbpx
Сьогодні
08:34 29 Жов 2018

Конфлікт з "Батьківщиною" вичерпано, - Сергій Притула про скандальну рекламу на його імені

На вихідних розгорівся скандал за участю відомого актора та волонтера Сергія Притули та волинської організації ВО "Батьківщина", яку він звинуватив у протиправному використанні його імені та фото з рекламною метою. "Зважаючи на те, що політичній силі було відведено 24 години для офіційних вибачень (вклалися), текст мене задовільнив, а центральний офіс "Батьківщини" засудив дії своїх волинських колег, вважаю, що інцидент можна вважати вичерпаним", – повідомив він.

У суботу ввечері Сергій Притула опублікував пост, в якому обурився публікацією на сторінці волинської "Батьківщини" в Facebook.

"Сергій Притула зібрав 7,5 млн грн для бійців АТО. Поважаєш? Став лайк!", – йшлося у пості "Батьківщини", який просувався в соцмережі як рекламний.

Сергій Притула

Скріншот реклами волинської організації ВО "Батьківщина"

Він підкреслив, що за 5 років його волонтерської діяльності не отримував від "Батьківщини" пропозицій допомоги.

"Ви якого біса мою пику під свої знамена запхали?.. Ви хоч там у штабі розумієте, що, вклавши гроші у рекламу цього повідомлення, ви автоматично без мого дозволу використали моє зображення у рекламних матеріалах?", – написав Притула.

Він також висунув волинській "Батьківщині" вимогу протягом 24 годин опублікувати вибачення, а центральному апарату ВО "Батьківщина" – публічно засудити маніпулятивну діяльність волинських колег.

"Спочатку хочу підкреслити, що у верхах "Батьківщини" про "зальот" волинських колег дізнались оперативно, одразу з кількох сторін зі мною зідзвонилися/списалися кілька політичних діячів, повідомили, що помилку визнають і в ситуації розберуться. На сторінці центрального офісу "Батьківщини" у ФБ одразу з'явилося повідомлення з вибаченням.
Далі дуже дивне повідомлення з'явилося на сторінці волинського осередку політсили, який власне і розпочав наші "веселі старти". Коротко воно зводилось до того, що "шкода Притулу, але я не я і хата не моя" (увімкнули стару платівку про хакерську атаку:)))))). Я запитався у одного з контактерів від "Батьківщини" чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго "пістону", на сторінці волинської Батьківщини з'являється той текст, який я зазначив у своєму дописі на ФБ, як мирову угоду між сторонами конфлікту. Ну, за винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця. Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали, факт використання мого зображення без дозволу підтвердили, те, що волинська "Батьківщина" мені, як волонтеру, ніколи не допомагала і що я до ВО "Батьківщина" ніякого відношення не маю, вказали!
Тож, нехай з другого разу, але вибачення прийнялось", – написав Притула сьогодні зранку на своїй сторінці у Facebook.

"Тому,
Я б дуже хотів, щоб з цього конфлікту усі ми зробили висновки. Навіть ті, хто не був сторонами протистояння.
Я хотів би подякувати усім своїм підписникам за тотальну підтримку. Не маючи вашої підтримки мені було б важче. А так, відчуваючи не тільки свою правоту, але й ваше міцне плече, я був готовий виконати усе, що обіцяв у пості. Спільно ми зробили прецедент, коли у протистоянні величезної політичної структури і одного громадянина, "Голіаф" відступив. Гуртом ми велика сила! Пам'ятайте про це кожного разу, коли поряд з вами хтось скаже цю страшну фразу: "Ми прості люди, що ми можемо зробити?"! МИ МОЖЕМО ВСЕ, ЯКЩО ЗА НАМИ ПРАВДА!
Я страшенно радий, що у верхівці "Батьківщини" прийняли правильне рішення, не розв'язувати "війну" з волонтерською братією і вибачились. І лице зберегли і мені не доведеться витрачати час на біганину по судах. Я більше люблю по сцені бігати.

Конфлікт з "Батьківщиною" вичерпано. Практично", – написав актор та волонтер.

Також Сергій Притула висміяв мера Ковеля за дивний репост і закликав людей не ображати один одного у суперечках.

"Я розумію, що пан Кіндер, як радник Юлії Тимошенко, мав якось показати, як він люто ненавидить тих, хто "наїжджає" на його рідну політсилу. Але тоді треба бути послідовним і не витирати пост зі своєї сторінки:))), скріни ж не горять, пане мер.
Якщо у пана мера Ковеля є так багато вільного часу, щоб постити про мене всяку фігню, а потім після "підсрачника" від субординаційно вищих колег по партії, оперативно витирати пост, то хотів би дещо попросити.
Пане Кіндер. Гумор-шоу "Вар'яти" щороку приїжджають з концертам до вашого чудового міста. Ну як, вашого… яким ви керуєте! І щоразу, виступаючи у ПК ім.Шевченка, ми дуже переживаємо за здоров'я наших глядачів, які роками дивляться наші виступи у залі, який не опалюється. Я страшенно радий вашій увазі до моєї персони, але може б і щось для людей, для міста зробили б доброго). Часу ж вдосталь. Я читав вашу сторінку, там за день більше постів, ніж у мене за тиждень:)))). Принагідно запрошую вас на наш наступний виступ у Ковелі. Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не "чмо смердюче". А я переконаюсь, що ви не місцевий "царьок", як про вас говорять, а мудрий міський голова", – написав він.

"Дуже багато коментаторів, ображаючи прихильників "Батьківщини", пробивали таке моральне "дно", що стає страшно за майбутнє країни. Культура політичної дискусії відсутня. З цим треба щось робити. Потрібно поважати право вибору іншої людини. Інакше ми цивілізоване суспільство не побудуємо.
ДАВАЙТЕ ПОВАЖАТИ ОДИН ОДНОГО!", – наголосив Притула.

Вітаю, друзі! Отже, кілька слів про мої непорозуміння з ВО "Батьківщина". Спочатку хочу підкреслити, що у верхах "…

Posted by Сергій Притула – офіційна сторінка on Sunday, October 28, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: