fbpx
Сегодня
08:34 29 Окт 2018

Конфликт с "Батькивщиной" исчерпан, - Сергей Притула о скандальной рекламе на его имени

На выходных разгорелся скандал с участием известного актера и волонтера Сергея Притулы и волынской организации ВО «Батькивщина», которую он обвинил в противоправном использовании его имени и фото в рекламных целях. «Учитывая то, что политической силе было отведено 24 часа для официальных извинений (уложились), текст меня удовлетворил, а центральный офис «Батькивщины» осудил действия своих волынских коллег, считаю, что инцидент можно считать исчерпанным», — сообщил он.

В субботу вечером Сергей Притула опубликовал пост, в котором возмутился публикацией на странице волынской «Батькивщины» в Facebook.

«Сергей Притула собрал 7,5 млн грн для бойцов АТО. Уважаешь? Ставь лайк!», — шла речь в посте «Батькивщины», который продвигался в соцсети как рекламный.

Сергій Притула

Скріншот реклами волинської організації ВО "Батьківщина"

Он подчеркнул, что за 5 лет его волонтерской деятельности не получал от «Батькивщины» предложений помощи.

«Вы какого черта мою рожу под свои знамена запихнули?.. Вы хоть там в штабе понимаете, что, вложив деньги в рекламу этого сообщения, вы автоматически без моего разрешения использовали мое изображение в рекламных материалах?», — написал Притула.

Он также выдвинул волынской «Батькивщине» требование в течение 24 часов опубликовать извинения, а центральному аппарату ВО «Батькивщина» — публично осудить манипулятивную деятельность волынских коллег.

«Спочатку хочу підкреслити, що у верхах «Батьківщини» про «зальот» волинських колег дізнались оперативно, одразу з кількох сторін зі мною зідзвонилися/списалися кілька політичних діячів, повідомили, що помилку визнають і в ситуації розберуться. На сторінці центрального офісу «Батьківщини» у ФБ одразу з'явилося повідомлення з вибаченням.

Далі дуже дивне повідомлення з'явилося на сторінці волинського осередку політсили, який власне і розпочав наші «веселі старти». Коротко воно зводилось до того, що «шкода Притулу, але я не я і хата не моя» (увімкнули стару платівку про хакерську атаку:)))))). Я запитався у одного з контактерів від «Батьківщини» чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго «пістону», на сторінці волинської Батьківщини з'являється той текст, який я зазначив у своєму дописі на ФБ, як мирову угоду між сторонами конфлікту. Ну, за винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця. Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали, факт використання мого зображення без дозволу підтвердили, те, що волинська «Батьківщина» мені, як волонтеру, ніколи не допомагала і що я до ВО «Батьківщина» ніякого відношення не маю, вказали!
Тож, нехай з другого разу, але вибачення прийнялось», — написал Притула сегодня с утра на своей странице в Facebook.

«Тому,
Я б дуже хотів, щоб з цього конфлікту усі ми зробили висновки. Навіть ті, хто не був сторонами протистояння.
Я хотів би подякувати усім своїм підписникам за тотальну підтримку. Не маючи вашої підтримки мені було б важче. А так, відчуваючи не тільки свою правоту, але й ваше міцне плече, я був готовий виконати усе, що обіцяв у пості. Спільно ми зробили прецедент, коли у протистоянні величезної політичної структури і одного громадянина, «Голіаф» відступив. Гуртом ми велика сила! Пам'ятайте про це кожного разу, коли поряд з вами хтось скаже цю страшну фразу: «Ми прості люди, що ми можемо зробити?»! МИ МОЖЕМО ВСЕ, ЯКЩО ЗА НАМИ ПРАВДА!
Я страшенно радий, що у верхівці «Батьківщини» прийняли правильне рішення, не розв'язувати «війну» з волонтерською братією і вибачились. І лице зберегли і мені не доведеться витрачати час на біганину по судах. Я більше люблю по сцені бігати.

Конфлікт з «Батьківщиною» вичерпано. Практично», — написал актёр и волонтёр.

Также Сергей Притула высмеял мэра Ковеля за странный репост и призвал людей не обижать друг друга в спорах.

«Я розумію, що пан Кіндер, як радник Юлії Тимошенко, мав якось показати, як він люто ненавидить тих, хто «наїжджає» на його рідну політсилу. Але тоді треба бути послідовним і не витирати пост зі своєї сторінки:))), скріни ж не горять, пане мер.
Якщо у пана мера Ковеля є так багато вільного часу, щоб постити про мене всяку фігню, а потім після «підсрачника» від субординаційно вищих колег по партії, оперативно витирати пост, то хотів би дещо попросити.
Пане Кіндер. Гумор-шоу «Вар'яти» щороку приїжджають з концертам до вашого чудового міста. Ну як, вашого… яким ви керуєте! І щоразу, виступаючи у ПК ім.Шевченка, ми дуже переживаємо за здоров'я наших глядачів, які роками дивляться наші виступи у залі, який не опалюється. Я страшенно радий вашій увазі до моєї персони, але може б і щось для людей, для міста зробили б доброго). Часу ж вдосталь. Я читав вашу сторінку, там за день більше постів, ніж у мене за тиждень:)))). Принагідно запрошую вас на наш наступний виступ у Ковелі. Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не «чмо смердюче». А я переконаюсь, що ви не місцевий «царьок», як про вас говорять, а мудрий міський голова», — написал он.

«Дуже багато коментаторів, ображаючи прихильників «Батьківщини», пробивали таке моральне «дно», що стає страшно за майбутнє країни. Культура політичної дискусії відсутня. З цим треба щось робити. Потрібно поважати право вибору іншої людини. Інакше ми цивілізоване суспільство не побудуємо.
ДАВАЙТЕ ПОВАЖАТИ ОДИН ОДНОГО!», — сакцентировал Притула.

Вітаю, друзі! Отже, кілька слів про мої непорозуміння з ВО "Батьківщина". Спочатку хочу підкреслити, що у верхах "…

Posted by Сергій Притула — офіційна сторінка on Sunday, October 28, 2018

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: