fbpx
Сьогодні
10:51 12 Вер 2018

На Донеччині "свободівці" обурені бездіяльністю поліції

Теперішня влада знищує патріотів – тисячі українців продовжують потрапляти за грати. Ця тенденція приймає масове явище по всій країні і Донеччина не виключення.

Про це йдеться в заяві Донецької обласної організації ВО "Свобода"

Зокрема, у Слов'янську за гратами опинився місцевий активіст Василь Хоменко. Чоловік відомий своєю громадською антикорупційною діяльністю та потрапив в СІЗО за… захист українського прапору. Четверо чоловіків напідпитку викрали та спаплюжили жовто-блакитні стяги з особистого авта Хоменка. Активісту довелось силою забирати свої прапори. Зараз йому "шиють" кримінальну справу за нанесення тяжких тілесних травм, але щодо наруги над державними символами прокурори мовчать. Більш того, довідку щодо стану постраждалого з абсолютно "липовими" діагнозами видано за особистим проханням керівника Слов'янського відділку поліції. Очевидно, що своєю діяльністю Василь Хоменко заважає можновладцям.

"Вже другий рік триває розслідування вибуху під час смолоскипної ходи у Слов'янську. Так само і з використанням забороненої радянської символіки під час святкування советського (!) дня прикордонника. Бездіяльність місцевої поліції обурює!", – йдеться у заяві.

"Замість того, щоб проводити реальні правові реформи і боротися зі справжніми злочинцями, чинна влада відкриває сумнівні справи проти справжніх патріотів, які намагаються навести порядок в своїй державі. Із кожним днем злочинна бездіяльність міністра внутрішніх справ України та відсутність люстрації у МВС призводить до нових трагедій. Слов'янська міська організація ВО "Свобода" засуджує дії поліціянтів та вимагає справедливого розслідування події, що сталась з активістом Василем Хоменком", – зазначив голова Слов'янської організації ВО "Свобода" Сергій Лілеєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: