fbpx
Сьогодні
12:15 15 Вер 2023

Медіа рішень "Рубрика" запрошує до публікацій ваших новин та релізів

"Рубрика" перше медіа у форматі журналістики рішень в Україні. Ми розповідаємо про зміни, які українці створюють щодня, та пояснюємо, як працюють рішення, що приводять до них. А ще з нами можна ділитися історіями про рішення вашої ініціативи чи організації. Пояснюємо, як. 

Якщо ви маєте вже готову новину чи реліз про діяльність вашої громадської організації, ініціативи, компанії тощо та хочете поділитися нею з "Рубрикою", для цього достатньо зробити декілька кроків. "Рубрика" радо розповідає про історії суспільно корисних рішень, і ваше може бути серед них!

Наше видання працює в підході журналістики рішень — і саме в такому форматі ми зможемо опублікувати ваш матеріал. Далі — інструкція, як створити реліз або новину у нашому форматі.

Ваш матеріал обов'язково має містити три розділи:

  • У чому проблема? — тут коротко опишіть проблему, яку допомагає розв'язати те рішення/нововведення/акція/абощо, про яку ви хочете розповісти у новині/релізі.
  • Яке рішення? — тут коротко розкажіть, у чому полягає рішення, яке ви пропонуєте.
  • Як це працює? — тут поясніть, як саме працюватиме це рішення, які маєте плани щодо нього тощо.

Більше про фірмовий формат "Рубрики" можна прочитати тут.

А якщо вас зацікавив підхід журналістики рішень — тут ми розповідаємо про нього більш детально.

Приклади оформлення новин та релізів:

Більше прикладів — тут.

Тож, якщо ви хочете, що ми опублікували ваш матеріал у розділі новин на сайті "Рубрика", то просимо переробити ваш реліз/новину за нашим форматом згідно з нашою редакційною політикою. Надсилайте ваші релізи, створені у форматі "Рубрики", за адресою: [email protected]

ДОВІДКА

"Рубрика" – це провідне медіа у журналістиці рішень в Україні, що промотує конструктивні підходи та зосередженість не лише на проблемах, але і на рішеннях, grassroot ініціативи, екологічний захист, рівні права, розвиток громад.

Місія "Рубрики" – бути інформаційним партнером розвитку, позитивних змін та розбудови України. Це означає, що ми хочемо, аби наші матеріали давали розголос успішним кейсам змін та працюючим рішенням, а також спонукали українців наслідувати рішення, які працюють, аби власноруч покращувати ситуацію навколо себе.

Команда "Рубрики" має значний досвід реалізації великих контентних та адвокаційних проєктів.

Зокрема, "Рубрика" має два суббренди – широко відома в Україні "ЕкоРубрика", зосереджена на висвітленні питань захисту довкілля  (зараз – на екологічних наслідках повномасштабної війни), та "Небайдужа", зосереджена на темі прав жінок. Обидва проєкти функціонують в рамках редакції "Рубрики" та є невід'ємними її частинами. 

100

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: