fbpx
Сьогодні
17:11 01 Лют 2023

Клименко розповів про подробиці слідства трагедії в Броварах

Фото: ukrinform.ua

Слідчі все ще чекають результати експертиз стосовно авіакатастрофи в місті Бровари, де загинули представники керівного сектору МВС України.

Про це заявив в ефірі телемарафону повідомив виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко, пише РБК-Україна..

За його словами, правоохоронці все ще очікують на результати технічних експертиз, так як вони вимагають деякого часу для того, щоб вони були закінчені та належним чином оформлені.

Окрім цього правоохоронці розробляють всі версії, котрі були озвучені в перші дні трагедії.

"Поки не буде експертиз, говорити про якусь версію передчасно", – наголосив Клименко.

Зазначимо, що наразі СБУ розглядає три версії причин трагедії, а саме: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера або умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Уряд доручив створити спеціальну робочу групу, яка візьме на контроль розслідування падіння вертольота у Броварах. Тим часом в. о. міністра внутрішніх справ України Ігор Клименко пообіцяв якнайшвидше встановити причини трагедії.

Довідка

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня на територію дитячого садочка в Броварах впав гвинтокрил, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

На Київщині у Броварах під час авіатрощі гвинтокрила на борту були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС. Вони загинули.

На цей момент, кількість жертв у Броварах зросла: через падіння гелікоптера поблизу дитячого садка загинули 18 людей, серед них – троє дітей.

Додамо, речник Повітряних Сил Юрій Ігнат зазначив, що для розслідування причин авіатрощі в Броварах на Київщині знадобиться декілька тижнів.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

Уже в поліції уточнили, що в авіатрощі гвинтокрила в Броварах загинули 16 людей.

Станом на 15:45, 18 січня, було завершено пошуково-рятувальні роботи. На місці авіакатастрофи виявили 14 загиблих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: