fbpx
Сьогодні
17:46 18 Січ 2023

Постраждалим внаслідок авіакатастрофи у Броварах надають допомогу: опіки, струси й травми

У Броварській районній лікарні, а також в опіковому центрі Києва, надають допомогу постраждалим внаслідок авіакатастрофи у Броварах.

Про це повідомив головний лікар Броварської районної лікарні Валентин Багнюк в ефірі національного телемарафону 18 січня, пише Рубрика.

Спочатку до приймального відділення Броварської районної лікарні доставили 24 пацієнти, серед яких було 10 дітей.

Наразі восьмеро постраждалих уже перевели до опікового центру Києва. Зокрема, четверо дорослих і стільки ж дітей. За словами Багнюка, вони отримали від 30 до 45% опіків тіла внаслідок пожежі, що виникла після падіння гвинтокрила ДСНС біля дитячого садка.

постраждалі в Броварах

Нині у Броварській райлікарні залишається 16 пацієнтів: 10 дорослих і 6 дітей.

Як розповів головлікар, їм надають допомогу у хірургічному відділенні, а також у травматології та гінекологічному відділенні. Нині госпіталізовані у стабільному стані, отримують медичну і психологічну допомогу.

Він також перелічив травми, які постраждалі отримали внаслідок авіакатастрофи. Це, зокрема,

  • опіки,
  • садна,
  • струси,
  • забої.

Також він підтвердив, що серед постраждалих є також вагітна жінка.

"Вона перебуває під наглядом медперсоналу в гінекологічному відділенні", – повідомив Валентин Багнюк.

постраждалі в Броварах

Крім того, як повідомила прессекретарка медичної мережі "Добробут" Ірина Навольнєва, до медзакладу у Броварах станом на 16:00 звернулися ще 9 постраждалих.

"Двоє дітей та один дорослий звернулися із незначними травмами – з пораненнями уламками скла та легкими опіками. Шестеро звернулися по допомогу психолога, з них 4 – діти, які перебували в садочку в момент авіакатастрофи. Усі отримали необхідну допомогу", – повідомила прессекретарка.

постраждалі в Броварах

За останніми уточненнями ДСНС, станом на 16:00 кількість постраждалих – 25 осіб, серед яких 11 дітей.

Довідка

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня на територію дитячого садочка в Броварах впав гвинтокрил, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

На Київщині у Броварах під час авіатрощі гвинтокрила на борту були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС. Вони загинули.

На цей момент, кількість жертв у Броварах зросла: через падіння гелікоптера поблизу дитячого садка загинули 18 людей, серед них – троє дітей.

Додамо, речник Повітряних Сил Юрій Ігнат зазначив, що для розслідування причин авіатрощі в Броварах на Київщині знадобиться декілька тижнів.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

Уже в поліції уточнили, що в авіатрощі гвинтокрила в Броварах загинули 16 людей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: