fbpx
Сьогодні
Відео 15:48 18 Січ 2023

Правоохоронці оприлюднили відео з місця авіатрощі у Броварах під Києвом

Національна поліція України у соціальній мережі опублікувала відео з місця авіакатастрофи у Броварах, що на Київщині.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Нацполіції.

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня на територію дитячого садочка в Броварах впав гвинтокрил, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

Президент України Володимир Зеленський також повідомив, що серед загиблих в авіакатастрофі у Броварах міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Уже в поліції уточнили, що в авіатрощі гвинтокрила в Броварах загинули 16 людей.

Служба безпеки України повідомила, що розпочала кримінальне провадження щодо падіння гелікоптера у Броварах. Розглядається декілька версій, серед яких: порушення правил польоту; технічна несправність гелікоптера; умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

У ДСНС зазначили, що 18 січня, унаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на Київщині, кількість загиблих зросла до 17 людей, з них четверо дітей. Доля ще однієї дитини залишається невідомою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: