fbpx
Сьогодні
13:20 18 Січ 2023

У поліції уточнили, що в авіатрощі гвинтокрила в Броварах загинули 16 людей

У Київській області, за уточненою інформацією, в авіакатастрофі гвинтокрила ДСНС у Броварах загинули 16 людей, троє з них – діти.

Пр це повідомила речниця Нацполіції Мар'яна Рева в ефірі національного телемарафону.

"Наразі, за тією інформацією, яка є уточненою на цей момент, 16 загиблих осіб внаслідок цієї авіатрощі. Троє загиблих – діти. Крім того 25 осіб перебувають у медзакладах, їм надається кваліфікована допомога, 10 травмованих із них – дітки. Декілька осіб – у тяжкому стані в реанімації", зазначила представниця Нацполіції.

На цей момент на місці трагедії продовжують працювати слідчі НПУ, СБУ і ДБР.

Поліція робить подомовий обхід, опитуючи свідків.

Як писала Рубрика, правоохоронці просять тих, хто бачив проліт вертольота ДСНС, звернутись до них та надати свідчення.

Довідка

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня на територію дитячого садочка в Броварах впав гвинтокрил, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

На Київщині у Броварах під час авіатрощі гвинтокрила на борту були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС. Вони загинули.

На цей момент, кількість жертв у Броварах зросла: через падіння гелікоптера поблизу дитячого садка загинули 18 людей, серед них – троє дітей.

Додамо, речник Повітряних Сил Юрій Ігнат зазначив, що для розслідування причин авіатрощі в Броварах на Київщині знадобиться декілька тижнів.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: