fbpx
Сьогодні
15:36 21 Кві 2024

У Німеччині перекинувся автобус зі школярами, близько 30 постраждалих

Фото: Welt

На шляху до Англії у федеральній землі Саар розбився двоповерховий автобус зі старшокласниками з німецького Марбурга.

Про це повідомляє Welt.

Згідно з інформацією, як інформують у виданні, загалом 67 учнів віком 14 і 15 років, а також п'ятеро вчителів прямували з Марбурга на шкільну екскурсію до Англії, коли о 6:27 біля Вендена в районі Ольпе автобус потрапив у ДТП. За попередніми даними, автобус виїхав направо та перекинувся на бік.

Автобан у напрямку Дортмунда має бути повністю закритий протягом дня, щоб можна було перемістити автобус.

У Welt розповідають, що 27 учнів середньої школи в Марбурзі, а також водій автобуса постраждали в аварії за участю автобуса на автобані 45 у Саарі.

Поліція Дортмунда повідомила, що три дівчини та хлопець отримали серйозні травми та перебувають у лікарні. Проте загрози життю немає.

Легко травмованого 54-річного водія автобуса також доставили до лікарні, 16 дівчат і сім хлопців, які отримали легкі травми, також отримали медичну допомогу. Вчителі, які їх супроводжували, залишилися неушкодженими, але були в шоковому стані.

За даними поліції, шкільну екскурсію скасували та організували повернення до Марбурга. Розповіли, що кілька батьків уже забрали своїх дітей.

Як ми писали, 27 січня, у Польщі відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса з України, внаслідок чого постраждали 20 людей.

Нагадаємо, що смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася за участю мікроавтобуса та вантажівки у Рівненській області, внаслідок якої загинули четверо людей: відразу 13 дітей залишилося без батьків.

Порівнюючи з 2022 роком минулого року в Україні кількість ДТП зросла на чверть, а смертність внаслідок таких автопригод підвищилася на 9%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: