fbpx
Сьогодні
Фото, відео 13:37 14 Кві 2024

У фітнес-парку "Озеро Лебедине" на столичній Дарниці провели толоку й очистили водойму поруч

Фото: Скриншот з відео

У столичному фітнес-парку "Озеро Лебедине", що розташований між "Харківською" та "Позняками", провели толоку й очистили від сміття водойму поруч.

Про це пише Рубрика, посилаючись на КП "Плесо".

Як повідомляють, толоку, яку організували КП "Плесо", комунальники Дарницького району, рятівники ДСНС і місцеві мешканці, провели 13 квітня.

толока, фітнес-парк

Фото: Скриншот з відео

У парку:

  • пофарбували лави,
  • вигребли сміття,
  • висадили 10 кленів, жасмин і форзиції.

Варто нагадати, що у 2021 році у фітнес-парку "Озеро Лебедине" облаштували скейт-зону площею 270 м² для катання на велосипедах BMX, скейтбордах, роликах і самокатах.

толока, фітнес-парк

Фото: Скриншот з відео

толока, фітнес-парк

Фото: Скриншот з відео

Пізніше там провели капітальний ремонт, а також обладнали спортивні поля для волейболу, баскетболу, мініфутболу й гандболу.

Нагадаємо, що весняний двомісячник з благоустрою у Києві триватиме до 20 травня, в межах якого проходитимуть толоки та ліквідують стихійні звалища.

Нагадаємо, нещодавно у Києві провели толоки на байдарках. Комунальники та волонтери розчистили територію озера Жандарка у Дарницькому районі та Галерної затоки у Голосіївському районі.

Також у Печерському районі Києва в суботу, 30 березня, понад дві сотні людей зібрались на "Бойчуківську толоку" для прибирання та підготовки до відновлення приміщень Академії декоративно-прикладного мистецтва. Будівля була пошкоджена внаслідок російського обстрілу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: