fbpx
Сьогодні
12:12 10 Кві 2024

Наслідки вчорашньої атаки Костянтинівки: з-під завалів дістали тіла жінки та дитини

English version here

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін/ Голова Донецької ОДА (ОВА)

Кількість загиблих у результаті російського удару по Костянтинівці Донецької області напередодні зросла до трьох осіб: рятувальники вранці, 10 квітня, дістали з-під завалів будинку тіла жінки й дитини.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні зранку надзвичайники вилучили з-під завалів тіла жінки 1981 р.н. і хлопчика 2011 р.н. Аварійно-рятувальні роботи завершені", наголошують рятувальники.

У службі також нагадали, що окупанти вдарили по двоповерховому будинку у місті Костянтинівка 9 квітня. У результаті влучання авіабомби відбулось часткове руйнування будинку.

Тоді повідомлялося, що рятувальники ліквідували загоряння будівельного сміття та вилучили тіло 1 загиблого чоловіка 1964 р.н. Окрім того, у двох інших будинках дістали поранення сусідки 90 та 70 років.

Дочка останньої, яка перебувала під час атаки в неї в гостях разом зі своїм 12-річним сином, імовірно, перебувають під завалами.

Донеччина, обстріл

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін/ Голова Донецької ОДА (ОВА)

Ситуація на Донеччині

За даними ОВА, оперативна ситуація по області станом на ранок 10 квітня:

  • Покровський район. У Красногорівці поранено 3 людини. У Соколі Очеретинської громади поранено людину. У Курахівській громаді обстріляні Вовченка, Ганівка, Веселий Гай і Курахове.
  • Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Зарічне, Нове і Терни. У Костянтинівці 1 людина загинула і 2 поранено; пошкоджені 27 приватних будинків, 10 багатоповерхівок, 4 крамниці, 2 інфраструктурні об'єкти і 2 соціальні заклади. У Слов'янську поранено 3 людини.
  • Бахмутський район. У Нью-Йорку пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджено 3 будинки і нежитлову споруду.
Донеччина, обстріл

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін/ Голова Донецької ОДА (ОВА)

"Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 259 осіб, у тому числі 23 дитини", зазначив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: