fbpx
Сьогодні
Фото 14:20 06 Кві 2024

Партизанам вдалося зафіксувати прибуття до Криму великої кількості окупантів

Фото: Телеграм / АТЕШ

Росія продовжує використовувати тимчасово окупований Джанкой пів острова Крим як хаб для перекидання живої сили на фронт: там партизани фіксують прибуття великої кількості російських загарбників.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram партизанського руху "Атеш".

Як стверджують агенти "Атеш", ситуація з регулярним прибуттям особового складу до міста – без змін.

"У військових шпиталях та цивільних лікарнях на лікуванні перебуває безліч окупантів, які прибули з окупованої материкової України", – наголошують в повідомленні.

Партизани вважають, що значні втрати російських загарбницьких військ змушують Кремль проводити приховану мобілізацію для компенсації цих втрат.

"В результаті багато окупантів прибувають у Джанкой для подальшого висування на фронт", резюмують вони.

Раніше партизани писали, що у тимчасово окупований Маріуполь російські загарбники стягують згорілу техніку з-під Авдіївки. Колони транспортних тягачів, навантажені вантажівками та бронетехнікою, пересуваються у супроводі представників ФСБ РФ у цивільних автомобілях.

Нагадаємо, що нещодавно партизани опублікували секретні документи щодо виробництва ворожих крилатих ракет X-32 на одному зі спеціалізованих підприємств російської федерації. Протягом 2024 року окупанти планують виготовити там 224 ракети даного типу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: