fbpx
Сьогодні
11:27 01 Кві 2024

Після "виборів" путін активно зосереджений на протистоянні з Європою й США, - ГУР

English version here

Фото: ЕРА

Після так званих "виборів президента" російський диктатор Володимир Путін зосереджений на можливому протистоянні з Європою та НАТО.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на представника Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Вадима Скібіцького у програмі "Security talks".

Як пояснив Скібіцький, стратегія Росії щодо України залишилась незмінною. В першу чергу, мова йде про повну окупацію Донецької та Луганської областей. Це видно по активних штурмових діях ворога.

Водночас після фарсу, який в Росії називають "виборами" диктатор зосередиться на продовжені агресивної політики.

"Він пройшов цей черговий етап безпосереднього утримання влади, і зараз буде вирішувати ті завдання, які стоять перед ним стосовно України і не тільки. Така активна підготовка до можливого протистояння взагалі з Європою, з НАТО, зі США – це вже почалося на рівні заяв. Саме на це будуть зараз зосереджені всі зусилля", – розповів представник ГУР.

Як повідомляла Рубрика, протягом 15-17 березня у рф відбулося голосування на так званих «виборах» президента. Їх переможцем очікувано оголосили Путіна – він залишається на цій посаді вже на п'ятий термін.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: