fbpx
Сьогодні
10:13 18 Бер 2024

Путін викрав ще одні вибори, але Україну йому не вкрасти, - Шаппс

Фото: EPA

Диктатор країни-агресорки володимир путін укотре викрав вибори в російській федерації.

Про це заявив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс, інформує Рубрика з посиланням на його допис у Twitter.

"Путін викрав ще одні вибори, але Україну йому не вкрасти. Велика Британія працюватиме з нашими союзниками, щоб зупинити цього злодія, збільшуючи нашу колективну підтримку України. Як показує історія, ми повинні зупиняти диктаторів і автократів, інакше вони будуть красти ще більше", – наголосив він.

Що відомо про вибори в росії

Як повідомлялось раніше, вибори президента росії відбулися із 15 до 17 березня 2024 року

Очікувано, путін здобув перемогу на президентських виборах у Росії 17 березня, зміцнивши й без того жорсткий контроль над владою.

Результат означає, що 71-річний путін вступить у новий шестирічний термін, обжене Йосипа Сталіна та стане лідером росії, який перебував на посаді найдовше за більш ніж 200 років.

Путін набрав 87,8% голосів, що є найвищим результатом за всю пострадянську історію росії, згідно з опитуваннями.

Зазначимо, що після ухвалення поправок до Конституції рф у 2020 році путін отримав право виставляти свою кандидатуру і на президентських виборах 2024 року. Володимир путін при владі вже 21 рік.

У МЗС України заявили, що проведення так званих виборів президента рф на тимчасово окупованих територіях України є незаконним та не матиме жодних правових наслідків.

Своєю чергою Сполучені Штати та майже шістдесят країн Організації Об'єднаних Націй засудили організацію режимом РФ виборів на тимчасово окупованих територіях України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: